Scheveningen

Pizza, Arcade & Gaming Kinderfeestje

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje? Dan is het Kinderfeestje Arrangement bij Sir Winston Fun & Games, Harry’s Pizza & Pasta en Gammax Gaming & Esport de perfecte optie!

Het feestje begint bij Sir Winston Fun & Games, gelegen aan de boulevard van Scheveningen. Daag elkaar uit in verschillende arcade games en probeer de high score te verbeteren! Daarna is het tijd om te smullen bij Harry’s Pizza & Pasta, ook gelegen aan de boulevard van Scheveningen, met een heerlijke pizza slice!

Na het eten is het tijd voor de laatste stop van het feestje: Gammax Gaming & Esport. Speel jouw favoriete games zoals Fortnite of FIFA 23! Een perfecte afsluiting van een fantastisch kinderfeestje!

Voor kinderen:

  • Entree en ontvangst;
  • Onbeperkt gamen voor 30 minuten (zonder tickets) bij Sir Winston Fun & Games;
  • 1.000 tickets voor de jarige;
  • 100 tickets voor alle vriendjes en vriendinnetjes;
  • Pizza slice + ranja bij Harry’s Pizza & Pasta incl. eigen verjaardagstafel
  • 1 uur gamen bij Gammax Gaming & Esports

Prijs per kind: €19,75

Voor volwassenen

  • Optioneel een pizza slice voor de begeleiders €4,75

Voorwaarden:

  • Minimaal 5, maximaal 20 kinderen per boeking;
  • Het nuttigen van overige meegebrachte etenswaren is niet toegestaan;
  • Wilt u een boeking plaatsen voor meer dan 20 kinderen neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@sirwinston.nl.

Bekijk ook deze kinderfeestjes

Amsterdam
Pannenkoeken Feestje Amsterdam

Pannenkoeken & Fun Kinderpartijtje Amsterdam Noord

Wat is nou leuker dan een feestje vieren en genieten van de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam en omstreken? Bovendien heb je 2 uur lang een eigen feestkamer waar je samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes kunt verblijven en lekker chillen! Ondertussen speel je onbeperkt de allernieuwste games en neem je het op tegen vrienden! Zet jij een nieuwe high score neer of wordt de held van de dag met een potje air-hockey! Na het gamen kun je genieten van onze beroemde pannenkoeken met stroop en/of poedersuiker en drink je onbeperkt ranja gedurende de duur van het evenement!

 

Scheveningen
Kinderfeestje Sir Winston Fun & games Scheveningen

Pizzabakker & Fun Kinderfeestje

Voor één dag een echte pizzabakker tijdens jouw kinderfeestje! Kom gamen bij Sir Winston Fun & Games en maak daarna je eigen pizza bij Harry’s Pizza & Pasta. Een echte pizza bakker helpt je om jouw pizza de lekkerste pizza ooit te maken!

Life is more fun if you play games