Sinterklaas

Kom naar Sir Winston Fun & Games voor feestelijke fun en ontvang €10,- speeltegoed!

27 november bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Ontmoet Sint en Piet in Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Op 27 november bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten Sir Winston Fun & Games in Amsterdam. Het Sinterklaasfeest start vanaf 12:00 uur en tussen 13:30 uur en 14:30 uur kan jij op de foto met Sinterklaas!

Ben jij lief geweest dit jaar?

Dan krijg jij misschien wel een cadeau van één van de Pieten! Speel gezellige arcadegames en daag de Pieten uit om de highscore te verslaan bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam.

Kom jij verkleed als een echte Piet of Sinterklaas? Dan ontvang je gratis €10,- speeltegoed! Zoek de mooiste Sinterklaas mijter uit of ga jij als Coole Piet, Danspiet, Superpiet, Muziekpiet of Bakpiet? Help Sinterklaas en de Pieten om er dit jaar weer een feest van te maken.

Wil jij je outfit nog compleet maken? Laat je dan schminken! Laat de mooiste cadeautjes op je wangen schminken of wordt binnen een mum van tijd omgetoverd in jouw favoriete dier.

Kom gratis langs op zondag 27 november bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam en vier samen met ons Sinterklaas!

Voowaarden

  • Om mee te doen met deze actie dien je minimaal 2 elementen te dragen die jouw Sinterklaas kostuum (zoals een mijter, pieten muts, pieten pak, enz.) compleet maken;
  • Je ontvangt eenmalig een Playcard met €10,- gratis speeltegoed per persoon;
  • De Playcard dient afgehaald te worden aan de balie bij één van onze Sir Winston Fun & Games locaties (Amsterdam 27 november), dus niet bij de in-store kiosk of via de website;
  • Je dient jouw Playcard te registreren via onze website;
  • Deze actie is alleen geldig op zondag 27 november in Amsterdam
  • De huisregels en het privacybeleid van Sir Winston Fun & Games zijn van toepassing;
  • Deze actie is uitsluitend voor kinderen t/m 12 jaar.