Informatie

Registreer gratis je Playcard

Registreer vandaag nog je Playcard en profiteer direct van diverse voordelen. Klik hier voor meer informatie

Wat denk je van:
  • 25 gratis tickets bij het registeren van je eerste Playcard.
  • Online inzage in je credits, bonustegoed én tickets.
  • Online speeltegoed opwaarderen met iDeal.
  • Speciale aanbiedingen zoals bonussen en free games.
  • Geen verlies van credits of tickets als je je Playcard kwijtraakt.
Game Giftcard

Giftcard

Ben je op zoek naar een écht origineel cadeau? Geef eens een Giftcard van Sir Winston Fun & Games! Een Sir Winston Fun & Games Giftcard is de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familieleden als (zakelijke) kennissen.

Ongeacht je speelbudget of spelvoorkeur, voor het leukste uitje ben je met de Giftcard altijd aan het juiste adres bij Sir Winston Fun & Games. Je kunt de Giftcard bij de kassa aanschaffen in de vestigingen Amsterdam, Scheveningen, Rijswijk of Schiedam (minimum tegoed €20) of koop er een online. Om je Giftcard een extra feestelijke uitstraling te geven krijg je ‘m bovendien direct in een feestelijk cadeaudoosje mee!

Aantrekkelijke mix aan spellen

Bij Sir Winston Fun & Games vind je een aantrekkelijke mix aan spellen. Een belangrijk deel van de spellen bestaat uit hedendaagse of juist originele arcadespellen, videogames en behendigheidsspellen waarbij het draait om het realiseren van een hoge score.

Tickets & prijzen

Een deel van de aanwezige spellen en automaten betreffen zogeheten ticketmachines. Deze tickets ontvangt men na afloop van een game of na het behalen van een zekere score. Deze tickets zijn in te wisselen tegen leuke prijzen in de gameshop. Er zijn zowel grote als kleine prijsjes in de shop te verkrijgen voor zowel jong als oud.

Vier je kinderfeestjes bij ons!

Ben je bijna jarig? Kom dan je feestje vieren bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam! Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey!

Boek jouw eigen feestkamer inclusief arrangement én drink onbeperkt ranja voor de duur van het arrangement. Heb je nog speciale wensen? Laat het ons even weten! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bezoek onze locaties

Life is more fun if you play games