Sir Winston Fun & Games Amsterdam

Het leukste kinderfeestje van Amsterdam

Sir Winston Fun & Games is een entertainment bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Sir Winston beschikt over de leukste speel/gamehal van Amsterdam! De locatie in Amsterdam Noord is één van onze nieuwere vestigingen. De vestiging Amsterdam is uniek en centraal gelegen in de wijk Buikslotermeer naast bedrijven als Pathé Amsterdam Noord, Glowgolf Amsterdam & De Beren!

Het kan best lastig zijn om een leuk kinderfeestje te organiseren. Vooral als je kinderen iets ouder worden. Wat moet je nu weer verzinnen zonder de opmerking te krijgen “nee saai”.

Het leuke van onze kinderfeestjes is dat je kids een uur lang onbeperkt kunnen gamen. Normaal ontvang je tickets na afloop van ieder spel, maar tijdens  het verjaardagsfeestje krijgt de jarige na afloop 1.000 tickets en alle vriendjes en vriendinnetjes 100 tickets. Hiermee kunnen ze dus allemaal wat leuks uitzoeken.

Voor de ouders natuurlijk perfect. Je hebt geen omkijken naar je kinderen, geen rotzooi thuis en je kunt je taart gewoon meenemen. Onze locatie beschikt over een eigen feestkamer waar ze lekker kunnen chillen, taart eten en onbeperkt ranja kunnen drinken.

Dus bespaar jezelf stress en vier het volgende verjaardagsfeestje van je kind bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam! Je kunt hieronder je feestje kiezen en gemakkelijk boeken. Je kunt je feestje natuurlijk ook in style afsluiten met bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken.

Best lastig een leuk kinderfeestje verzinnen? Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij 4 superleuke arrangementen samengesteld! We zijn ervan overtuigd dat je bij Sir Winston Fun & Games het leukste kinderfeestje van Amsterdam Noord viert!

Amsterdam
Pannenkoeken Feestje Amsterdam

Amsterdam-Noord Pannenkoeken & Fun Kinderpartijtje

Wat is nou leuker dan een feestje vieren en genieten van de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam en omstreken? Bovendien heb je 2 uur lang een eigen feestkamer waar je samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes kunt verblijven en lekker chillen! Ondertussen speel je onbeperkt de allernieuwste games en neem je het op tegen vrienden! Zet jij een nieuwe high score neer of wordt de held van de dag met een potje air-hockey! Na het gamen kun je genieten van onze beroemde pannenkoeken met stroop en/of poedersuiker en drink je onbeperkt ranja gedurende de duur van het evenement!

 

Amsterdam
Food & Fun Kinderfeestje Amsterdam

Amsterdam-Noord Food & Fun Kinderfeestje

Een compleet verjaardagsfeestje vieren inclusief een eigen verjaardagsruimte (2 uur lang) waar jij samen met je vrienden kunt chillen? Dat kan bij Sir Winston Fun & Games! Met dit arrangement kun jij maar liefst 60 minuten onbeperkt gamen. Bovendien krijg jij als jarige 1000 tickets gratis! Ook je vriendjes en vriendinnetjes profiteren mee. Zij ontvangen ieder 100 tickets! Met deze tickets kun je na afloop leuke prijzen kiezen!
Als afsluiting kun jij genieten van een heerlijk De Beren kindermenu die wij in samenwerking met onze partner De Beren Amsterdam aanbieden. Je kunt kiezen uit verschillende Beren menu’s. Tijdens het arrangement kun je onbeperkt ranja drinken!

Amsterdam
Glow & Golf Kinderfeestje

Amsterdam-Noord Glowgolf & Gaming

In samenwerking met onze buren Glowgolf Amsterdam kun je nu Glowgolf spelen én genieten van de leukste games. Voor of na het golven kun je een half uur onbeperkt gamen bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam. Zo maak je jouw kinderfeestje compleet en kun je 2 verschillende activiteiten met jouw vriendjes of vriendinnetjes ondernemen!

*Wegens vakantie tijdelijk niet beschikbaar.

Boeken kun je bij onze partner Glowgolf Amsterdam! 

Amsterdam
Super Fun Kinderfeestje

Amsterdam-Noord Super Fun Kinderfeestje

Een uur lang onbeperkt gamen met al jouw vrienden! Als jarige krijg je 1.000 tickets. Een feestje vier je samen en daarom krijgen al jouw vriendjes en vriendinnetjes ook 100 tickets waarmee jullie leuke prijzen kunnen kopen! Van spelen krijg je dorst! Daarom kun jij in je eigen verjaardagskamer genieten van onbeperkt ranja!
Meer informatie over dit feestje of liever direct boeken? Geen probleem?

 

Amsterdam, Rijswijk, Scheveningen, Schiedam, Ypenburg
Super Fun Kinderfeestje Sir Winston

Super Fun Kinderfeestje

Op zoek naar een kinderfeestje voor heel veel plezier? Kom naar Sir Winston Fun & Games. Versla je vrienden in tientallen spectaculaire arcade games. Kom gamen en boek nu jouw kinderfeestje!

Amsterdam, Schiedam
Glow & Golf Kinderfeestje

Glowgolf & Gaming

Voor of na jullie Glowgolf kidsparty gaan jullie een half uur onbeperkt gamen (zonder tickets) bij Sir Winston Fun & Games.

Games

Sir Winston Fun & Games heeft de leukste gamehal van Amsterdam. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 50 van de allernieuwste games die garant staan voor veel actie en plezier! Wat te denken van Rabbids Hollywood of Connect 4 Hoops?

Boeken Super Fun Kinderfeestje – Amsterdam


Zijn de Sir Winston Fun & Games locaties rolstoeltoegankelijk?

JA! al onze Sir Winston Fun & Games locaties zijn rolstoeltoegankelijk.

Wat als er meer kinderen, dan het maximum aantal, mee willen bij een kinderfeestje?

Geen probleem! Geef het aan door te mailen naar klantenservice@sirwinston.nl of door te bellen naar de desbetreffende locatie. Je ontvangt een betaallink voor de extra reservering.

Arcade Game Quiz Bedrijfsuitje – Amsterdam

Sir Winston Fun Games Amsterdam


Dizzy chicken

Arcade hal Amsterdam

Wees geen chicken!

Deze arcade game is super leuk voor alle leeftijden. Dompel de bal in de lichtspiraal en probeer op het groene doelwit te landen. Tickets worden toegekend op basis van waar de bal landt. Dizzy Chicken heeft een monitorscorebord, heldere led-verlichting en natuurlijk de draaiende kip, allemaal gemaakt om spelers te voorzien van een ongeëvenaard spelplezier.

The Walking dead

Arcadehal Hal The Walking Dead

Gebaseerd op de populaire tv-show!

Deze luxe arcadekast heeft twee zitplaatsen, kruisbooglichtgeweren en een levensgrote pop die uit de achterkant van het apparaat springt.

  • 22 inch monitor boordevol met animaties & informatie over je score
  • super leuk voor kinderen

Nerf Arcade

Arcade hal Amsterdam Nerf

Een energieke, snelle game

Nerf Arcade is een energieke, snelle game die spannend is voor kinderen van alle leeftijden! Met een echte NERF Blasters schiet je op zoveel mogelijk doelen om tickets te winnen of een hoge score te behalen. Dit spel speek je op een gigantisch 65-inch LCD-scherm met verbluffende beelden en een enorm 500W-geluidssysteem. De LED-lichteffecten maken er een onvergetelijke ervaring van! Wanna play?

Zombie Snatcher

Arcade Hal Amsterdam Zombie Snatcher

Sla nu je slag

Deze game kan je met maar liefst zes verschillende spelers te gelijk spelen! Gebruik de groene zombie arm en pak de pucks met de hoogste waarden! Hoe hoger de waardes hoe meer tickets! Sla nu je slag. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Rabbids Hollywood

Arcade Hal Amstedam Rabbids

Ben jij een echte scherpschutter?

Speel samen met je vrienden om de invasie van de Rabbids in Hollywood te stoppen. Schiet alle gekke wezens neer tijdens het spel op 3 verschillende filmsets.

  • Schietspel voor 4 spelers
  • 3 verschillende filmscènes
  • Oneindig plezier!
  • 120-inch HD projectiescherm

Connect 4 Hoops

Arcade Hal Amsterdam Connect 4 Hoops A=

Alleen of met twee spelers

Dit basketbal spel speel je alleen of met twee spelers! Het doel van het spel is te schieten op manden en te kijken hoe de basketballen op magische wijze op hun plaats vallen op het LED-geprojecteerde raster. De eerste speler die vier ballen horizontaal, verticaal of diagonaal op het augmented reality-speelveld heeft gekregen, wint! De gemiddelde gameplay is 2 minuten per spel.

Amsterdam-Noord Pannenkoeken & Fun Kinderpartijtje

Pannenkoeken Feestje Amsterdam

Amsterdam-Noord Food & Fun Kinderfeestje

Food & Fun Kinderfeestje Amsterdam

Amsterdam-Noord Glowgolf & Gaming

Glow & Golf Kinderfeestje

Amsterdam-Noord Super Fun Kinderfeestje

Super Fun Kinderfeestje

Super Fun Kinderfeestje

Super Fun Kinderfeestje Sir Winston

Amsterdam

Sir Winston Fun Games Amsterdam

Super Fun Kinderfeestje incl. verjaardags ruimte

Super Fun Kinderfeestje

Glowgolf & Gaming

Glow & Golf Kinderfeestje

Amsterdam-Noord Food & Fun Kinderfeestje

Food & Fun Kinderfeestje Amsterdam

Wat te doen met kinderfeestje 7 jaar? 

Onze feestjes zijn uitstekend geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een kinderfeestje bij ons staat garant voor veel spanning en plezier!

Amsterdam-Noord Pannenkoeken & Fun Kinderfeestje

Pannenkoeken Feestje Amsterdam

Waar kan ik een review achterlaten voor locatie Amsterdam? 

Je kunt hier je review achterlaten (dank alvast).

Hoe kan ik betalen? 

Je kan bij het reserveren via ons of één van onze partners direct betalen via Ideal 

Kan ik taart/gebak meenemen tijdens mijn kinderfeestje? 

Ja dat kan! We rekenen hiervoor € 7,50. Andere drank en etenswaren zijn niet toegestaan! 

Wat zijn de openingstijden voor locatie Amsterdam-Noord>

We zijn elke dag geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 – 01:00 uur! 

Waar kan ik mijn kinderfeestje vieren in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor je verjaardagsfeestje! We bieden verschillende arrangementen aan!

Vanaf hoeveel personen kan ik een kinderfeestje bij jullie vieren?

Het minimaal aantal kinderen bij één boeking is 5 en maximaal 20! Wil je een feestje met meer dan 20 personen vieren neem dan contact met ons op via klantenservice@sirwinston.nl

Wat is het adres van Sir Winston Fun & Games Amsterdam?

Buikslotermeerplein 2007, 1025 XL Amsterdam

Hoe kan ik Sir Winston Fun & Games Amsterdam bereiken?

Dit kan telefonisch via tel:020-2252652 of via klantenservice@sirwinston.nl

Bereikbaarheid

We zijn gevestigd aan het Buikslotermeerplein 2007, 1025 XL Amsterdam. Onze locatie is makkelijk bereikbaar met de auto of metro. In de buurt van onze vestiging is voldoende parkeergelegenheid!

Met de auto 

Vanaf de A10 noord neem je afslag 16:
-Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Nieuwe Leeuwarderweg/de s116
-Volg de 2e rijstrook van rechts om de verbindingsweg s117 naar Boven’t Y/Nieuwendam te nemen
-Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de IJdoornlaan/de s117
-Rijd naar de Buikslotermeerplein

Vanaf de A10 zuid neem je afslag 16:
-neem afrit 16
-volg de volendammerweg richting de S115 / IJdoornlaan
-volg de Th. Weeversweg
-Rijd naar de Buikslotermeerplein

Met de metro:

metrolijn 52 (van Noord naar station Zuid) uitstappen halte Noord

Bekijk onze reviews

Veelgestelde vragen
/
/

Geen probleem! Geef het aan door te mailen naar klantenservice@sirwinston.nl of door te bellen naar de desbetreffende locatie. Je ontvangt een betaallink voor de extra reservering./
/

Onze feestjes zijn uitstekend geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een kinderfeestje bij ons staat garant voor veel spanning en plezier!/
/

Je kunt hier je review achterlaten (dank alvast)./
/

Je kan bij het reserveren via ons of één van onze partners direct betalen via Ideal /
/

Ja dat kan! We rekenen hiervoor € 7,50. Andere drank en etenswaren zijn niet toegestaan! /
/

We zijn elke dag geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 - 01:00 uur! /
/

Bij ons kun je terecht voor je verjaardagsfeestje! We bieden verschillende arrangementen aan!/
/

Het minimaal aantal kinderen bij één boeking is 5 en maximaal 20! Wil je een feestje met meer dan 20 personen vieren neem dan contact met ons op via klantenservice@sirwinston.nl/
/

Buikslotermeerplein 2007, 1025 XL Amsterdam/
/

Dit kan telefonisch via tel:020-2252652 of via klantenservice@sirwinston.nl